Mindenki szeretne olyan életet, amiben mindig kék az ég, mindig süt a nap, és mindig csiripelnek a madarak.

(Hmm… LÉTEZIK ILYEN? 🙂  )

Biztosan te is sokszor érzed úgy, hogy valamin változtatni kellene, de nem tudod, mi az a “valami”.

Bizony, “mi, Fiatalok” sokat akarunk ELÉRNI, MEGÉLNI, MEGTAPASZTALNI.

És nem biztos, hogy mindig a jó irányban keresgélünk. Vagy nem biztos, hogy bírjuk szusszal a saját tempónkat.

Ismerem az érzést! 🙂

 

Az elmúlt években sok mindenbe belekezdtem, sok mindent abbahagytam. Sokat pörögtem, keveset pihentem, még kevesebbet törődtem magammal.

 

Incze Csilla vagyok. Life Coach. Y Generációs Coach.

A Projekt Menedzseri munkám mellett az életem része lett a DXN az egészséges termékeivel. Ezeknek köszönhetőn bírom a tempót! 🙂

Nagyon sok utazást és nemzetközi kalandot köszönhetek a DXN-nek. Az elmúlt pár évben felépítettem egy sok száz fős olasz hálózatot, folyamatosan fejlesztettem az olasz nyelvtudásomat, meglátogattam az olasz csapatot Olaszországban a DXN egy éves születésnapi rendezvényén. Olasz történetemről itt olvashatsz bővebben»»». A kapcsolódó malajziai útról pedig ide kattintva olvashatsz.

Sok IDŐMET és ENERGIÁMAT elvette az, hogy elérjem, hogy olyan dolgokkal foglalkozhassak, amiket szeretek.

Sőt, kitanultam a Coaching-ot, és folyamatosan képzem magam az életvezetés témában. Sok nagy tervem van, hogy hogyan segítsem a hölgyeket vagy a korosztályomat elérni a céljaikat.

Ezt olvasva sejtheted, hogy milyen nehéz volt ÖSSZEEGYEZTETNI mindent, amit szeretek csinálni, mindennel, amit szeretnék csinálni, és ami nekem fontos.

Ez a blog neked szól, ha

  • szeretnéd, hogy a céljaid megvalósuljanak
  • sokszor érzed úgy, hogy nem elég az időd semmire
  • sokszor érzed úgy, hogy folyamatosan csak rohansz
  • több energiára van szükséged
  • inspirációra vágysz, hogy elérd az álmaidat
  • nem találod az utadat

Az elmúlt években megtanultam, hogy

  • Az EGÉSZSÉG az ELSŐ! Ha magamat és az egészségemet elhanyagolom, akkor ez hatással lesz a munkámra, a céljaimra, az életemre.
  • Tudni kell nagyon-nagyon pontosan és határozottan, hogy mit szeretnék. Mert ha nincs meg a FÓKUSZ, akkor szétaprózom magamat, az időmet, és nem haladok semmivel.
  • Ami már könyökünkön jön ki, legalábbis, mint téma: az IDŐBEOSZTÁS! Megtanultam egyre hatékonyabban működni, kifejlesztve egy olyan napi rutint, ami támogat minden szinten.
  • és persze TERVEZÉS, TERVEZÉS, TERVEZÉS fontossága az életben!

facebook

A HIVATALOS BEMUTATKOZÁS (vagyis ki vagyok én, egyes szám 3. személyben)

profil2Incze Csilla Projekt Menedzserként (Project Management Professional -PMP® certification büszke tulajdonosa) dolgozik egy multinacionális cégnél. A DXN cégnél egy több száz fős olasz csapat vezetőjeként szponzorálja, segíti, támogatja a csapattársakat, és nagyon szereti a nemzetközi környezetet, a különböző kultúrákat. Fontos számára, hogy egyre többen válasszák az egészséges életmódot, mert egészség nélkül hogyan érjük el a céljainkat?

lifepurposecoachCoaching tanfolyamot végzett (Certified Life Purpose Coach), hogy ezzel a tudással és tapasztalattal is a korosztályát segítse. Életstílus Blogjában mesél arról, hogy mit tehetünk egy harmonikus élet kialakításáért.

Boldog kapcsolatban él évek óta Párjával egy kedves kisvárosban, Székesfehérváron. Szabadidejében sok időt tölt tanulással, olvasással, tervezéssel, listaírással. De szereti a finom ízeket és illatokat, ezért szívesen tölt időt a konyhában. Az utazás, az új kultúrák megismerése pedig nagy szenvedélye. További inspirációért kövesd az oldalát itt»»»