Azt mondják, az igényünk a közösségi létre természetes. Társas, illetve szociális lények vagyunk. Néha úgy érzem, a generációmnak egyre nehezebb ismerkedni, legalábbis ha nem lépünk ki a munka-otthon köréből, a megszokásokból, vagy nem bújunk elő a számítógép, tablet, és telefon mögül. Márpedig új emberekre, új barátságokra szükségünk van. Az új ismerettségeken keresztül fejlődünk, hiszen minden új találkozás tanít valamit magunkról, vagy a világról.

magány

Az iskolás évek alatt, az egyetemi évek alatt sokkal könnyebb volt ismerkedni. Az egyetemi évek után azonban akkor ismerünk meg új közösségeket, ha új hobbink lesz, új munkahelünk lesz, új témákba vágunk bele. Ha ülünk otthon a fenekünkön, és nem nyitunk a világ felé, nehezebb új ismeretségeket szerezni.

Az MLM-ezésnek, a DXN-nek köszönhetően sok új embert ismertem meg, és az elmúlt több, mint 2 évben új barátságok is születtek, magyarokkal, és külföldiekkel is.

A DXN-es pályafutásom elején, amikor elmentem az első konferenciára, nem ismertem a szponzoromon és a felsővonalamon kívül senkit, és csapatom sem volt. Nem éreztem túl jól magam így, nem is nagyon volt kedvem elmenni, mert az lebegett a szemem előtt, hogy majd ülök egész nap egyedül, míg mindenki másnak már vannak ismerősei, barátai, csapata. Aztán ez az érzés szép lassan átalakult bennem, ahogyan egyre több DXN-es rendezvényen vettem részt, és egyre több új emberrek találkoztam.

Nézzünk pár példát:

Tréningek, konferenciák, rendezvények:

A tréningeken kevesen vagyunk, van lehetőség beszélgetni, egymást jobban megismerni. Minél több rendezvényre megyünk, annál több embert ismerünk meg, és annál nagyobb az esélye annak is, hogy új barátságok születnek. Hiszen találkozhatunk olyanokkal, akikkel hasonló az érdeklődési körünk, sok a közös téma, vagy hasonlóak a céljaink, megvan a közös hullmáhossz, az összhang.
trening Nyíri ZoltánnalEzek nem mindig DXN-es, DXN által szervezett konferenciák. Ha érdekel egy téma, és találok egy témába vágó konferenciát, elmegyek rá. Ebben a bejegyzésben a 2015-ös év programjairól, rendezvényeiről írtam»»»

uzletanyu collage

DXN Családi nap:

Évente találkoznak a DXN-es vezetők és csapattársak, hogy egy egész napot együtt töltsenek. Ilyen volt idén a családi nap a mi szemszögünkből. Párom készítette a videót, és szerintem nagyon jól sikerült, mert visszaadja a nap hangulatát: szórakozás, könnyedség, sok nevetés, beszélgetések. A videóban a malajziából érkezett vendégünk is látható, Jane Yau, aki előtte ezt az előadást tartotta nekünk az egészségről. Nagyon energikus hölgy, tele élettel 🙂 .

Utazások:

Sokakkal csak online beszélünk. Vannak olyan csapattársak, akikkel előben még nem találkoztunk. Az első találkozások mindig különlegesek. Tavaly a DXN Olaszország 1. születésnapján Veronában találkoztam először az olasz csapattal. Óriási élmény volt a sok hetes, sok hónapos online kommunikáció után először megpillantani a másikat.

Olasz találkozás, olasz csapat
Olasz találkozás, olasz csapat

Számomra nagyon fontosak az új találkozások, szeretek új embereket megismerni. Minden új találkozással, minden új emberrel magamról is újat tanulok.

De mi van a régi barátokkal?

MLM barátság

Sokan, ha elkezdenek egy MLM-es üzletet, akkor a barátaikat keresik meg először, és próbálják meg nekik eladni az üzletet. Ahogyan fontosak számomra az új találkozások, ugyanúgy fontosak számomra a barátaim is. Tudják, hogy mivel foglalkozok, mert mesélek nekik a DXN-ről, a termékekről, a sikereimről, az élményeimről. Sokan a ganodermás kávét is kóstolták már. Ezen a ponton túl viszont nem megyek.

Hiszek abban, hogy a hálózatépítésnek van egy olyan formája is, ami tiszteletben tartja a barátságot, őrzi a kapcsolatokat, ugyanakkor rengeteg új embert, új élményt tud hoz az egyre színesedő világodba.

 

 

Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.