Hihetelenül izgalmas ott lenni a kezdetekkor, amikor egy új piac nyílik a DXN-nél. Ezt a cikket a DXN török piac megnyitása inspirálta.

dxn török kávé

Pár éve már volt szerencsém látni, hogy milyen az, amikor egy új piacot nyit a DXN.

2013-ban láttam, amikor a DXN olasz piaca megnyílt. Láttam a növekedést, az izgalmat, a pörgést, az újdonság iránti lelkesedést, sőt, mindennek részese voltam!

Emlékszem még most is arra az érzésre, amikor online rám talált az első olasz vásárlóm. Mennyire izgatott voltam, mekkora sikerélmény volt, hogy a több hónapos kemény munka meghozta az eeredményt! Arra is emlékszem, amikor Nico, az első olasz üzletépítőm jelentkezett, hogy “ő márpedig részese akar lenni az olasz sikernek”. Az olasz történetemet itt olvashatod el»»

Most pedig megnyílt a török piac.

Még Malajziában találkoztam a török csapat egy részével. Akkor értesültem arról a hírről, hogy a török piac nyitás alatt van.

Nagy élmény volt. Még a török tudásomat is megcsillogtattam előttük, ők pedig értékelték. 🙂

dxn törökország

Szeretem a török ételeket, a török zenét, a török teát, és volt szerencsém belelátni a kultúrájukba.

Még az egyetem alatt szoros barátság alakult ki a baráti társaságunk, és egy török ösztöndíjas csapat között. Emlékszem, amikor nagy büszkén meghívtak magukhoz, hogy készítenek nekünk egy TIPIKUS TÖRÖK ételt. Majd letették az asztalra a LECSÓt. 🙂 Az érdekesség az volt a közös evésben, hogy kézzel ettünk, egy közös tálból.

Kaan heteken keresztül törökül tanított. Azóta már sokat felejtettem, de köszönni, alap dolgokat megkérdezni még tudok. 🙂

Amikor Isztambulban voltam Párommal, akkor beleszerettem a városba, a hangulatba, az ételekbe, a teába, az illatokba, a színekbe, a nyüzsgésbe, a hangzavarba.

Az ottani naplemente volt számomra az eddigi legemlékezetesebb. A képeken is látszik talán.

törökország isztambul

Teljesen magával ragadott a piac hangulata, a sok árus, ahogyan mindenféle érdekességet próbálnak eladni. Gyönyörő város, és nagy álmom, hogy visszamegyek oda is, és még jó pár másik török városba.

De kanyarodjunk vissza DXN Törökországhoz…

A DXN-es törökök száma egyre csak nő.  Egyelőre a ganodermás egészséges kávékat lehet náluk kapni. A török webshop már elérhető a törökországi lakcímmel rendelkezőknek. Hamarosan számunkra is elérhető lesz egy ehhez hasonló oldal»», törökül.

A DXN egy nemzetközi család, és én talán ezért szeretem a legjobban. Mire gondolok pontosan?

Angol- olasz szakos voltam az egyetemen, külföldi ösztöndíjas programokban vettem részt, tagja voltam egy nemzetközi diákszervezetnek (AIESEC), éveken keresztül nemzetközi környezetben mozogtam. Az egyetem után nagyon hiányzott a különböző kultúrák sokszínűsége, majd a DXN pótolta ezt a hiányt. Már sok-sok országban vannak csapattársaim, de legnagyobb csapat még mindig az olasz csapat.

 

Manapság sokan KERESSÜK AZ ÉRTÉKET az életünkben, fiatalok vagyunk, még tele energiával, tudásvággyal, és tenni akarással

SZERETNÉNK KITELJESEDNI, a képességeinket, az idáig megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat használni a legkülönbözőbb módokon.

DXN szabad teret adengedi, hogy kibontakozzunk, kiteljesedjünk, kreatívak legyünk, embereknek segítsünk, értéket adjunk, értéket teremtsünk.

Ha szeretnél ilyen, és hasonló élményeket átélni, csak bátorítani tudlak! 🙂 Sőt, nagyon szívesen mesélek még, ha felveszed velem a kapcsolatot itt»». 

Biztosan merem állítani, hogy mindannyiunkban olyan lehetőségek szunnyadnak, amiket kár lenne veszni hagyni, ezeket a felszínre kell hozni, majd az így átélt pillanatokat élvezni.

A DXN hatalmas fejlődési lehetőséget nyújt, ha valakiben dolgozik a tettvágy, a belső motiváció, hogy valamit alkosson, értéket teremtsen, és adjon. Az ehhez szükséges támogatás és segítség pedig adott (az emberi tényező része a DXN-es csapatnak, akik nagyon segítőkészek, a technikai része pedig biztosított az ingyenesen weblapok, webshopok, és egyéb online eszközök által).

Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.