Nagy sikerélmény számomra, hogy rengeteg olasz csapattársam van, akikkel óriási élmény a közös munka. Sokakkal már élőben is találkoztunk tavaly egy veronai rendezvényen, de erről majd máskor írok.

A napokban elfogott egy érzés, az az érzés, amit imádok, mert ez visz előre, ez ad energiát. Ugyanazt a lelkesedést éreztem és érzem most is, amikor az olasz piaccal elkezdtünk foglalkozni. Elkészítettük a honlapot, készültek a fordítások, a cikkek, a képek. Rengeteg munka volt vele, de megérte, hiszen a honlapomnak köszönhetek sok- sok olasz csapattársat.

Azonban a horvát piac is erősödik, és ott még nincs DXN központ. Így indult ez anno Olaszországgal kapcsolatban is. Még nem volt meg az olasz központ, ahonnan a termékeket az országon belül szállítják, és a rendeléseket koordinálják.

Úgy érzem, itt az ideje, hogy elindítsunk valami hasonlót a horvát piacon is, ahogy tettük ezt az olaszokkal 2 éve.

Van egy kedves és lelkes horvát csapattársam, Ljiljana, akivel megbeszéltük, hogy elkezdjük! Elindítjuk. Sok munka lesz vele, de remélhetőleg annál több sikerélményt hoz, épp úgy, mint annak az idején az olasz oldal. Már megrendelte Ljiljana a céges horvát oldalt, amit feltöltünk a npokban információkkal, cikkekkel, és dolgozunk a dxnitaliano.eu-hoz hasonló oldalon.

A napokban lesz az első nagy beszélgetésünk Lilivel, alig várom! 🙂 Átbeszéljük a részleteket, és biztosan nagyon jó beszélgetés lesz! 🙂 Számomra mindig hatalmas élmény a csapattársaimmal beszélni. Amben tudok, segítek nekik, és feltölt energiával az, hogy látom, hogy tanulnak, haladnak, motiváltak, és ilyenkor mindig egymást inspiráljuk :).

Alig várom, hogy beinduljon a horvát rész, már csak azért is, mert Horvátország csodálatos és gyönyörű ország! Nagy- nagy öröm lenne számomra, ha lenne egy horvát csapatunk :)!

Azt hiszem, most horvát napok következnek, beleásom magam az Internetbe, utánajárok annak, hogy a horvátok mennyire kávéfogyasztó nemzet, leginkább hol fogyasztanak kávét az országok belül, és milyen kávét szeretnek. Majd csütörtökön Lili is biztosan sokat fog mesélni.

Addig is itt egy kedvcsináló kép Splitről, ahol már volt szerencsém járni:

Horvátország, Split panorama. Fotó forrása: Pixabay.com
Horvátország, Split panorama. Fotó forrása: Pixabay.com

Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.