Az olasz történetem:

A DXN-be 2013 év elején vágtam bele, akkor még mit sem sejtve, hogy mennyire jól fogom benne érezni magam :)! A Vezetőnk, Judit mesélte, hogy tervben van az olasz piac nyitása, mi lenne, ha kihasználnánk az olasz nyelvtudásomat, és az olasz piacra fókuszálnánk.

Ez így is történt! Judit segítségével elkészült az olasz honlap még 2013 nyarán, az olasz piac nyitása előtt. 2013 novemberében pedig a DXN irodát nyitott Rómában. Akkoriban még alig-alig ismerték a DXN-t, viszont sokan szeretik a friss, új, izgalmasnak ígérkező dolgokat, így voltak ezzel az olaszok is.

20 eurós regisztrációs díjnakaz ingyenes webshopnak és az ingyenes olasz honlapnak köszönhetően egyre többen érdeklődtek az üzleti lehetőség iránt, ami nem is csoda! Ha valakinek megvan a motivációja, lelkesedése, és hajlandó munkát is belefektetni a DXN-be, szép sikereket lehet elérni, minimális befektetéssel.

Amit tudni kell az olaszokról: ők nagy kávé-ivó nemzet! 🙂

A nap legfontosabb pillanata a kávé, amit rituális jelleggel fogyasztanak. Míg Magyarországon a vacsora után megkérdezik, hogy Egy kávét? és a válasz egy egyszerű ’Igen!’, addig ott a kávénak rengeteg típusa ismert: espresso, caffé macchiato, caffé decaffeinato, americano, caffé corretto, caffé ristretto, doppio, és így tovább.

Voltak bennem kétségek, hogy ez a nagy kávé-ivó nemzet hogyan fogadja majd a DXN ganodermás kávéit, de boldogan vettem tudomásul egy idő után, hogy a termékek nagy sikernek örvendenek azok körében, akik egyszer kipróbálják, megkósolják. Egyrészt a minőségi alapanyagok miatt egy kellemes ízhatás jön létre, másrészt majdnem azonnal érezhető a szervezetre gyakorolt jótékony hatása a ganoderma kivonatnak köszönthetően. Többeknek nagy örömet szerzett az, hogy újra ’rászokhattak’ a kávéra azok után, hogy évekig nélkülözniük kellett a normál kávét a kellemetlen mellékhatásai miatt.

Térjünk vissza a 2013 őszéhez…. Elkezdődött a munka, érkeztek az érdeklődők, és bővült a csapat… Ma már 700 felé közelít a regisztrált tagok száma, a fogyasztókat és az üzletépítőket együttvéve. Óriási öröm az olasz csapattal együtt dolgozni, hatalmas energia, motiváció dolgozik bennük.

Ők Olaszországban vannak, én Magyarországon… mégis, hogyan lehet így együtt dolgozni, segíteni nekik…?

A mai modern technika szerencsére már lehetővé teszi, hogy különböző módokon tartsuk egymással a kapcsolatot, és mi számos eszközt használunk, hogy ez is sikerüljön is. A távolból, virtuálisan segíteni, motiválni, együtt dolgozni természetesen nem olyan, mintha mindenki egy városban lenne. A DXN-nél, globális cégről lévén szó, szerencsére a virtuális együttműködés nem újdonság. A világ különböző részeiről lehetnek csapattársaink és a cég által biztosított online segítőeszközöknek köszönhetően a közös munka nem is olyan nehéz. Ami egy óriási lehetőséget, sőt motivációt jelent a nyelvgyakorlásra, nyelvfejlesztésre, és akár a nyelvtanulásra is! Nagyon örülök, hogy a közös munka során használhatom az olasz tudásomat, még akkor is, ha néha kicsit kopott, néha kicsit hibás, a lényeg, hogy minden nap tanulok valami újat, és nem csak nyelvileg, de az olasz gondolkodásról és kultúráról is. Hatalmas élmény ennyire közelről belelátni egy másik nemzet gondolkodásmódjába, főleg így, hogy nem abban az országban élek. Mindezek során barátságok alakulnak ki, ami miatt a DXN számomra inkább egy olyan szabadidőmben végzett tevékenység, ami sok örömöt ad, rengeteget tanulok belőle és élvezet csinálni, mint szigorú értelemben vett munka, kötöttségekkel.

Manapság sokan keressük az értéket az életünkben, fiatalok vagyunk, még tele energiával, tudásvággyal, és tenni akarássalSzeretnénk kiteljesedni, a képességeinket, az idáig megszerzett tudásunkat és tapasztalatunkat használni a legkülönbözőbb módokon.

DXN szabad teret adengedi, hogy kibontakozzunk, kiteljesedjünk, kreatívak legyünk, embereknek segítsünk, értéket adjunk, értéket teremtsünk.

Ha szeretnél ilyen, és hasonló élményeket átélni, csak bátorítani tudlak! 🙂 Sőt, nagyon szívesen mesélek még, ha felveszed velem a kapcsolatot. 

Itt tudsz nekem írni»»

Biztosan merem állítani, hogy mindannyiunkban olyan lehetőségek szunnyadnak, amiket kár lenne veszni hagyni, ezeket a felszínre kell hozni, majd az így átélt pillanatokat élvezni.

A DXN hatalmas fejlődési lehetőséget nyújt, ha valakiben dolgozik a tettvágy, a belső motiváció, hogy valamit alkosson, értéket teremtsen, és adjon. Az ehhez szükséges támogatás és segítség pedig adott (az emberi tényező része a DXN-es csapatnak, akik nagyon segítőkészek, a technikai része pedig biztosított az ingyenesen weblapok, webshopok, és egyéb online eszközök által).

Itt nézheted meg a nagy sikert aratott termékeket»»